Møt våre ambassadører!

Vi er stolte av å kunne presentere våre fine ambassadører!

Dette er jenter med «guts», gode verdier og en genuin kjærlighet til hesten. Vi gleder oss til å følge dem videre på ferden, og håper å kunne bidra til at de får noen flotte reiseopplevelser i inn- og utland gjennom Rideferier.

Rikke Svenstad

Rikke Svenstad

@teamsvenstad

Mitt navn er Rikke Svenstad. Jeg er heldig eier av to hester. Pocket Aces, en fullblods f. 2011 som jeg har ridd inn og utdannet selv til feltritt og middels dressur, og Lefdals Aliano, en Norsk Varmblod f. 2016 som jeg skal satse unghestklasser og Norsk Breeders Throphy i feltritt med.

Det er noe eget å satse på hest. Forholdet mellom hest og menneske er noe nesten uforklarlig og for seg selv. Kommunikasjon, gjensidig respekt og samarbeid i frihet, under håndtering og ridning føles helt spesielt, nesten magisk. Det er den følelsen som gjør at jeg virkelig elsker det jeg holder på med.

Kjærligheten til hestene og sporten, i Norge og rundt om i verden er grunnen til at jeg er glad for å samarbeide med Rideferier. Og jeg ser frem til å se verden fra der jeg føler meg hjemme, på hesteryggen.

Mona Skisland

Mona Skisland

@monaskisl

Mona har alltid hatt et brennende engasjement for hest. Nå driver hun med hest på fulltid gjennom sitt gründerselskap, EquiConnector, som har en felles bookingplattform for aktiviteter med hest (EquiBooker).

«Hesteinteressen begynte tidlig, og det var særlig sprang og feltritt som fanget interessen min. Jeg har hatt to egne hester og konkurrert opp til MB i sprang. I senere tid har jeg prøvd meg på flere ulike hestegrener og setter pris på variasjonen hesteverden har å by på. Jeg har tidligere jobbet 5 år som rideinstruktør, på Horze og som økonomiansvarlig på ridesenter. I 2019 skrev jeg masteroppgave om innovasjon i hestebransjen, og fikk på bakgrunn av denne finansiering av Forskningsrådet for å starte EquiConnector.

Jeg holder til på Sørlandet, men elsker å reise rundt for å møte nye hester, staller og hestefolk! Jeg ser frem til videre samarbeid med Rideferier.no og har allerede booket meg inn i Portugal.»

Du kan lese mer om Monas reise med hest og gründervirksomhet her;
Mona Skisland – the Norwegian horse girl breaking barriers in the equine industry

 

Elisabeth Mortensen

@cheesieos

Klima flyktning fra Finnmark. Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det, jeg elsker «palmekysten!» Har holdt på med hest og hund siden jeg var liten, drevet oppdrett på chihuahua og hvitgjeterhund siden 2006, er klinikkleder ved Evidensia Søgne Dyreklinikk.

Jeg kjøpte min første hest når jeg var 15 år, var sprangridning som var min gren. Den interessen har min datter overtatt, vi eier sammen en Norsk varmblods ridehest på 8 år – Starstruck.  Vi står oppstallet på Åros ridesenter, er aktivt medlem i Kristiansand og Søgne Rideklubb.

Driver bloggen www.cheesieos.blogg.no (navnet på bloggen er etter den første hesten jeg kjøpte når jeg flyttet til Søgne i 2003) Instagram og facebook: Cheesieos.

God dyrevelferd er viktig for meg og noe jeg setter pris på at Rideferier også setter høyt når dem sjekker ut samarbeidspartner og reiser dem selger.  Ser fram til et spennende samarbeid med Rideferier og gleder meg til å reise på tur.