Horizon Horseback

«Horses – our first love and passion! For nearly 25 years, our philosophy has entailed managing our horses as a free roaming herd within large tracts of natural pasture, rather than in stables or paddocks.»

Beliggenhet: Sør-Afrika & Botswana
Flyplass: Johannesburg
Hester: ca. 80 hester i Sør-Afrika, 50 i Botswana
Disiplin: Turridning/Safari
Sesong: Hele året
Nivå: Alle nivå

Kåret til beste ridesafari i Afrika i 2 år på rad av the Safari awards for sine safariturer i Sør-Afrika og Botswana!

Horizon Horseback har et utrolig variert program, og har noe å tilby for alle nivå. Til sammen på sine to lokasjoner har de ca. 130 hester som lever i store flokker og aktiviteter som safari, polo-crosse, terrengritt, og badeturer på hesteryggen på programmet. I Sør-Afrika bor man på lodgen og har daglige rideaktiviteter med dette som base. Andre alternativer er å kombinere begge land med noen netter på hvert sted eller å bli med på en ekspedisjon kun i Botswana.

Sør-Afrika

Horizon Horseback i Sør-Afrika ligger i Waterberg området i Limpopo provinsen, ca. 3 timers kjøring nord for Johannesburg. Lodgen ligger i et privat reservat med rikt dyreliv, blant annet giraff, sebra, kudu, impala og flodhest. Her finnes ikke farlige rovdyr, så man kan trygt ri ut på tur. Ønsker man å se Big 5 er det mulig å dra på safari med bil i et annet reservat i nærheten.

Botswana

Horizon Horseback i Botswana ligger i Tuli området, rett over grensen for Sør-Afrika. Utgangspunktet er Two Mashatus Camp som ligger ca. 3-4 timers kjøring fra lodgen i Sør-Afrika. Dette området er kjent for sine store flokker med elefanter, så her vil du mest sannsynlig møte på disse kjempene fra hesteryggen i løpet av reisen!

Reiseprogram

Et opphold på Horizon i Sør-Afrika passer for hele familien, og kan skreddersys etter ønske. Forslag til hvordan man kan legge opp ferien, og mer info om stedet ser du her; Signature Safari
Ca. pris pr. person i dobbeltrom inkl. lokal transport t/r: kr 24.300,- (lavsesong) / kr 31.200,- (høysesong)

Er man en erfaren rytter og ønsker en større ekspedisjon, kan man kombinere begge steder; African Explorer
Disse har oppstart hver fredag, har fastsatt program og kombinerer flere ulike lodger.
Ca. pris pr. person i dobbeltrom inkl. lokal transport t/r: kr 26.000,- (lavsesong) / kr 30.700,- (høysesong)

Ønsker du kun Botswana alene, finner du reiseprogram og info her; Tuli
Ca. pris pr. person i dobbeltrom inkl. lokal transport t/r: kr 33.500,- (lavsesong) / kr 44.500,- (høysesong)

Ta kontakt med oss for forespørsler: post@rideferier.no