Hvordan det fungerer

Rideferier

Vi har fått inn flere spørsmål i det siste relatert til hvordan reisene våre legges opp. Er det gruppereiser med reiseleder? Faste datoer? Er det et fastsatt opplegg, eller er det fleksibelt? Det er sikkert flere som lurer på det samme, så vi tenkte derfor det kunne være nyttig å forklare litt om hvordan vi opererer.

Rideferier arrangerer for det meste individuelle reiser, det vil si at reisetidspunkt er fleksibelt og man får arrangementet skreddersydd for seg og sitt reisefølge. Unntakene er dersom det er fastsatte rideturer eller program fra arrangøren sin side på spesifikke datoer. Rideferier har ikke egne representanter med på turene.

Skreddersydd tilbud

Dette betyr at, såfremt det er ledig kapasitet på reisemålet og det er innenfor sesongen kan man reise når som helst. Du tar bare kontakt med oss og oppgir ønsket reiseperiode, informasjon om de som skal reise og hvilket reisemål du ønsker, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på e-post. Vi hjelper deg selvsagt også med valg av reisemål hvis du ikke har sett deg ut noe spesifikt på forhånd.

Kanskje er du ute etter noe helt spesielt? Bryllupsreise, frieri, feiring av en spesiell dag, overraske noen, et litt annerledes seminar med jobben?

I tilsendt tilbud vil du få alle detaljer om hva prisen inkluderer, betingelser og prosessen videre. Flyreisen bestiller du på egenhånd, og vi holder gjerne av en reservasjon på arrangementet inntil du har booket flybillettene. Da unngår vi at plassene blir borte i mellomtiden.

Kombinasjoner

Flere av våre reisemål egner seg for kombinasjon med videre reisearrangement, så er du ikke klar for å avslutte ferien etter ridearrangementet er det fritt frem for det. Hva med noen netter i Lisboa i forbindelse med rideferie i Portugal? Milano eller Roma i forbindelse med rideferie i Italia? Late dager ved kysten av Kroatia etter rideferie i fjellene? Spør oss gjerne om forslag til kombinasjoner.

Gavekort

Ønsker du å overraske noen med et reisegavekort? Hos oss kan du bestille gavekort på valgfritt beløp. Gavekortet har varighet på 1 år, og kan benyttes fritt på hele vårt utvalg.

Familieferie hvor enkelte ikke er like glad i hest?

Det kan vel også være at ikke alle i reisefølget er like begeistret for hest og har lyst til å gjøre andre ting? På flere av våre reisemål går det fint å ha med seg hele familien selv om ikke alle ønsker å ri. Vi selv er et typisk eksempel på dette hvor far i familien ikke er like glad i hest som oss andre. Husk også at flere av våre reisemål er egnet for uerfarne ryttere, så ønsker man å ta opp ridning på ferie er det muligheter for dette.

Spania

Hvorfor bestille gjennom Rideferier?

Rideferier har direkte avtaler med reisemålene på programmet, vi har besøkt de aller fleste reisemålene selv, og blitt godt kjent med de som står bak konseptene. Dette er veldig viktig for oss for å sikre at våre hestevennlige verdier blir ivaretatt. Vårt utvalg er derfor ikke av de største på markedet, men vi ønsker å satse på kvalitet over kvantitet. Vi har likevel hentet inn reisemål til porteføljen som dekker de fleste interesseområder, både turridning, sprang, dressur, working equitation, western og natural horsemanship.

Det tar tid og ressurser å etablere gode samarbeid – spesielt da det krever mye reiseaktivitet for å etablere denne personlige kontakten gjennom møter face-to-face. Vi er veldig stolte av vår portefølje så langt, og jobber videre med å hente inn flere reisemål som utmerker seg.

På grunn av våre tette samarbeidsavtaler og vertskap som byr på det lille ekstra, har vi et godt utgangspunkt for å skreddersy reiser etter kundens ønsker.

Som norsk turoperatør er vi også regulert av pakkereiseloven, og har stilt garanti gjennom reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom en pakkereise eller sammensatt reise kanselleres som følge av konkurs og den som tilbyr reisen har stilt lovpålagt reisegaranti.  Den næringsdrivende som tilbyr pakkereiser er ansvarlig for at pakkereisen i sin helhet gjennomføres som planlagt og stiller reisegaranti for de bestilte tjenestene.

Har du ellers spørsmål er du selvsagt velkommen til å ta kontakt.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Elisabeth

2 replies
 1. Gert Heiberg
  Gert Heiberg says:

  Hei! Jeg har jibbet på ísland ca. ti somre. Og har mange kontakter. Da jeg fant siden din, oppdaget jeg at Ísland ser ut til å «mangle» … Jeg mener at flere-dagers rideturer i den islandske naturen OG MED LØSHESTFLOKK er noe av det beste man kan oppleve på hesteryggen. Vil du vite mer: ta kontakt: gertogm@online.no

  Svar
  • Elisabeth Kaasa
   Elisabeth Kaasa says:

   Hei.
   Ja, Island mangler foreløpig, og det må vi ha med. Setter stor pris på innspill til dette. Jeg tar kontakt med deg på e-post.
   Takk 🙂

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.