Rideweekend til vakre Hollane seter på Lifjell

Bli med oss på en av våre flotteste turer på Lifjell 09-11. juli 2021!

NB –  Denne turen er fullbooket. Tilsvarende tur er satt opp 23-25 juli så ta kontakt med oss på post@rideferier.no for sjekk av kapasitet dersom det kan være av interesse.

09. juli:

Oppmøte kl. 12.00 på Lifjell Skisenter i Bø hvor vi pakker og gjør oss klare til en opplevelsesrik helg på vakre Lifjell. Vi rir opp både Krinto og Glekse deretter videre inn til Hollane seteren hvor vi skal overnatte. Denne setra har hvert nedlagt i mange år, men sommeren 2018 ble den gjenåpnet av Geir Nordbotten og hans kone. De vil holde setra i gang med daglig drift som det en gang var med Telemarkskyr og hester. Her vil få servert middag og resterende måltid igjennom helga, med fokus på kortreist mat.  Det er mulighet for oss å være med på den daglige driften på setra hvis ønskelig.

10. juli:

Lørdag rir vi inn til en ny seter som også er i drift; Gavlesjå Stulen. Her serveres nydelig rømmegrøt til lunsj mens vi kan beundre alle de flotte dyrene som går løse i området. Deretter går turen tilbake til Hollane.

11. juli:

Søndagen rir vi tilbake til Lifjell Skisenter. Denne dagen har vi pakket med oss niste og tar en fin rast i denne flotte naturen underveis.

Pris; Kr 5.750,- pr. person

Oppholdet inkluderer:
2 netters opphold på Hollane, alle måltider, hest og guide.  Gruppen vil bestå av ca. 8 ryttere + guider.

Sengetøy er inkludert. Bagasjen pakkes i saltasker.  Barn bør være over 10 år for å delta, men yngre kan vurderes ut fra erfaring.

Turen foregår i rolig tempo, så det er ikke nødvendig å være erfaren rytter, men det er stedvis bratt og utfordrende terreng så det er en fordel å ha noe trening.

Hollane seteren har et stort hus med flere soverom. Man sover parvis sammen på rom med køyesenger. Det er også en stor stue med vedfyring ved behov hvor man kan samles om kvelden hvis det er for kaldt ute. Det finnes også bademuligheter ved Hollane fossen eller ved tjønner i nærheten.

Turarrangør er Bø og Lifjell Turridning

Påmelding til post@rideferier.no eller via kontaktskjema under.

Kontakt oss