Rideweekend til vakre Hollane seter på Lifjell

Bli med oss på en av våre flotteste turer på Lifjell 15-17. juli 2022!

Vår mest spektakulære tur på Lifjell går via Krinto og Gleksefjell, til idylliske Hollane-seter. Setra ble gjenåpnet i 2018, og driftes av kunstneren Geir Nordbotten og hans kone.

Husdyrene går fritt på setervollen, og sammen med omgivelsene skapes en magisk ramme rundt oppholdet. Driften foregår på gammelmåten, og du kan få anledning til å delta og å se melkeseparator i bruk, du kjenner den kanskje fra «Farmen»?!

Vertskapet lager all maten fra bunnen av inkludert nystekte rundstykker til frokost. Nydelig kortreist mat hele helga!

15. juli:

Oppmøte kl. 12.00 på Lifjell Skisenter i Bø hvor vi pakker og gjør oss klare til en opplevelsesrik helg på Lifjell. Vi rir opp både Krinto og Glekse deretter videre inn til Hollane-seter.

16. juli:

Lørdag legger vi niste i salveskene og rir enda lenger inn i fjellheimen før vi returnerer tilbake til Hollane.

17. juli:

Søndag venter en ny spektakulær ridetur tilbake til utgangspunktet ved Lifjell skisenter

Pris; Kr 5.990,- pr. person

Oppholdet inkluderer:
2 netters opphold på Hollane, alle måltider, hest og guide.  Gruppen vil bestå av ca. 8 ryttere + guider.

Sengetøy er inkludert. Bagasjen pakkes i saltasker.  Barn bør være over 10 år for å delta, men yngre kan vurderes ut fra erfaring.

Turen foregår i rolig tempo, men det er stedvis bratt og utfordrende terreng så det er en fordel å ha rideerfaring fra tidligere.

Hollane seteren har et stort hus med flere soverom. Man sover parvis sammen på rom med køyesenger. Det er også en stor stue med vedfyring ved behov hvor man kan samles om kvelden hvis det er for kaldt ute. Det finnes også bademuligheter ved Hollane fossen eller ved tjønner i nærheten.

Turarrangør er Bø og Lifjell Turridning

Påmelding til post@rideferier.no eller via kontaktskjema under.

Kontakt oss