Fartsfylt rideweekend på Mesnali

Opplev rideparadiset Mesnali på spreke islandshester

Bli med på en fartsfylt weekend arrangert av familien Li Hauger på Mesna Islandshestsenter. Familien har lang og variert erfaring med både islandshest og arrangement av eventer, og var blant annet vertskap og rytteransvarlige for filmen Birkebeinerne i 2015. De er også produsenter av det fantastiske Birkebeinerspelet som settes opp på gården årlig. Lange strekninger med tempo gir unike muligheter for å lære islandshestens gangarter å kjenne, og man får undervisning underveis. 

24 sept.

Ankomst Mesna kl 12 hvor dere får servert lunsj.
Etter innkvartering introduseres dere for hestene, og rir ut på en 2-timers tur i terrenget. Oppstart ridetur er ca. kl 14.
2 retters middag og overnatting på Mesna Gård, i hovedbygningen.

25 sept.

Frokost før avreise på heldagstur (ca. kl 10.00) med kløvhest og kaffebål i skog- eller fjellterreng. Her smører dere med matpakke, og er ute på tur i ca. 6-7 timer. Badstue på kvelden for de som ønsker. Denne er vedfyrt og har en fantastisk beliggenhet nede ved vannkanten.
2 retters middag og overnatting på Mesna Gård, i hovedbygningen.

26 sept.

Frokost før halvdagstur (ca. kl. 10.00) på 3-4 timer. Oppholdet avsluttes med lunsj på gården.

Pris pr. person i dobbeltrom:              Kr. 5.650, –

Tillegg for enkeltrom; Kr 250, –

Oppholdet inkluderer; Måltider som nevnt i program, Kaffe/Te og vann (annen drikke og evt. snacks kan medbringes da det ikke er noe utsalg på stedet), Overnatting i hovedbygningen. 3 rideturer som angitt.

Påmelding til post@rideferier.no eller via kontaktskjema under.

Mer informasjon om Mesna finner du her; Mesna Islandshestsenter

Påmeldingstur med begrenset antall plasser. Bindende påmelding. Turen kan eventuelt overdras til andre.
Denne weekendturen er egnet for ryttere som mestrer skritt, trav og galopp i terreng.NB: Vektbegrensning på ryttere er 90 kg.

Kontakt oss