Møt våre samarbeidspartnere

I tillegg til de ulike reisemålene vi tilbyr i inn- og utland,  jobber vi også tett med andre aktører innen hestemiljøet.

Mestring og Vekst

Mestring og Vekst eies og drives av Felicia Lie og Nils Tore Meland. De holder til på Jaren gård i Lier og sentralt i Drammen. Til sammen har de bred kompetanse fra arbeid i spesialisthelsetjenesten, kommunen, næringsliv og sakkyndighetsarbeid, og etter de bosatte seg på Jaren Gård har de koblet denne erfaringen sammen med hest i form av hesteassistert psykoterapi.

Felicia Lie er psykologspesialist (Universitetet i Oslo) med fordypning i habiliteringspsykologi. Hun har hatt et særlig fokus på utviklingspsykologi, sårbare barn og familier, utviklingstraumer, autisme, utviklingshemming, tilrettelegging i skolen og generelt barn og ungdom med særskilte behov.

Nils Tore er utdannet klinisk psykolog (Århus Universitet), han har en master (cand polit) i psykologi med fordypning i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU – og er tidligere utdannet leder (offiser) fra Hærens Krigsskole. Han har i sitt arbeid med mennesker vært spesielt opptatt av psykologisk trygghet i endringsarbeid og det å ta gode valg. Han har også skrevet boken En god beslutning, og har forelest og holdt kurs for en rekke private og offentlige virksomheter.

Rideferier samarbeider med Mestring og Vekst i forbindelse med arrangementer og workshops hvor fokus er på opplevelser, mestring og utvikling sammen med hesten.

https://www.mestringogvekst.no

Mona Skisland

Mona har alltid hatt et brennende engasjement for hest. Nå driver hun med hest på fulltid gjennom sitt gründerselskap, EquiConnector, som har en felles bookingplattform for aktiviteter med hest (EquiBooker). I tillegg til dette jobber hun som mentor for Innovasjon Norge.

«Hesteinteressen begynte tidlig, og det var særlig sprang og feltritt som fanget interessen min. Jeg har hatt to egne hester og konkurrert opp til MB i sprang. I senere tid har jeg prøvd meg på flere ulike hestegrener og setter pris på variasjonen hesteverden har å by på. Jeg har tidligere jobbet 5 år som rideinstruktør, på Horze og som økonomiansvarlig på ridesenter. I 2019 skrev jeg masteroppgave om innovasjon i hestebransjen, og fikk på bakgrunn av denne finansiering av Forskningsrådet for å starte EquiConnector.

Jeg holder til på Sørlandet, men elsker å reise rundt for å møte nye hester, staller og hestefolk! Jeg ser frem til videre samarbeid med Rideferier.no og har allerede booket meg inn i Portugal.»

Du kan lese mer om Monas reise med hest og gründervirksomhet her;
Mona Skisland – the Norwegian horse girl breaking barriers in the equine industry