Vi er endelig i gang!

Brave child

Det har tatt litt tid, men nå er vi endelig i gang!

Rideferier AS er en reisearrangør spesialisert på rideferier til feriemål over hele verden, og ble etablert på bakgrunn av vår egen lidenskap for det vi driver med – hest og reiser.

Vi har et tett samarbeid med våre leverandører, og skreddersyr reiser for den enkelte basert på nivå og ønsker, så enten du rir dressur på høyt nivå eller aldri har sittet på en hest før så har vi noe for deg.

Vi har et sterkt fokus på at destinasjonene våre skal være hestevennlige, og håndplukker reismål på bakgrunn av kriterier vi mener bør være på plass. Dette betyr at sortimentet vårt ikke nødvendigvis er det største, men til gjengjeld kan man være sikker på at stedet man besøker har hestens beste i fokus.

Rideferien må gi oss noe mer enn bare ridningen

Vårt utgangspunkt er at det ikke kun er ridningen i seg selv kundene våre er opptatt av, men også kontakten og kommunikasjonen med hesten i tillegg til å hente inspirasjon fra dyktige hestefolk.

På vår leting etter reisemål ser vi derfor etter de stedene som har det lille ekstra – den ekstra lidenskapen og glimtet i øyet, det ekstra fokuset på respekt for de flotte dyrene vi er så heldige å få være sammen med. De som utmerker seg med godt hestehold og gode verdier og som ønsker å formidle dette videre

Vi har foreløpig 5 flotte samarbeidspartnere i Europa, og vi jobber med å finne flere som passer inn i konseptet. Har du noen tips vil vi gjerne høre fra deg!

Vi kan skreddersy arrangement på de fleste av våre reisemål, men har satt opp noen ferdige forslag til inspirasjon. Sjekk ut disse her:

Reisetilbud

 

Vi håper du finner noe som kan friste, enten drømmen er klassisk dressur, rideturer, Natural Horsemanship eller en kombinasjon. Kanskje du aldri har ridd før, eller er litt rusten og vil komme i gang igjen? Vi har noe for deg også!

Vi ser frem til å høre fra dere!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.